Doe mee denk vooruit over fijn wonen en leven in Nistelrode

191 keer bekeken

Begin

17-03-2022 om 19:00

Einde

17-03-2022 om 21:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De dorpsraad Nistelrode organiseert op 17 maart 2022 een bijeenkomst over de omgevingsvisie voor inwoners van Nistelrode in CC De Nestelré.

De omgevingsvisie geeft richting aan alle facetten van de leefbaarheid in Nistelrode. Het bepaalt in belangrijke mate onze ambities en behoeften van ons welzijn op het gebied van leven, wonen, werken, recreëren en onze onderlinge verhoudingen. 

Een Bernhezebrede enquête in mei 2021 en de in het gemeentehuis getoonde tekeningen van onze jongeren, tonen diverse dromen over de toekomstige inrichting van Bernheze in 2030 met een vergezicht naar 2050. Meer informatie over de omgevingsvisie vindt u hier

Komt u ook?

Een breed draagvlak van onze inwoners versterkt de burgerparticipatie en verkleint de afstand naar de bestuurders. Om de wensen van Nistelrode te verwoorden nodigen wij onze inwoners uit voor deelname aan een publieke interactieve bijeenkomst op 17 maart 2022 in CC De Nestelré om 19.00u. Uw input op deze avond en de reeds verzamelde ambities bepalen mede de omgevingsvisie van Bernheze.  

Het programma van de avond volgt. De op dat moment geldende Corona maatregelen bepalen het aantal deelnemers. Een aanmelding per email naar dorpsraadnistelrode@gmail.com geeft zekerheid voor deelname. Zorg dat je erbij bent.  

Contact

Gemeente Bernheze
Telefoon 0412-45 88 88
gemeente@bernheze.org
www.bernheze.org

 
 

Samen Bernheze is een initiatief van de gemeente Bernheze

 

 

 

   

 

 

Cookie-instellingen