Dag van de Publieke Dienstverlening

01-07-2024
0 reacties

Op 5 juni 2024 vierden we de Dag van de Publieke Dienstverlening met als doel: horen hoe onze dienstverlening wordt ervaren en hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

We hebben bijna vijftig inwoners gesproken, wat zorgde voor veel inspirerende gesprekken. Bedankt voor uw tijd en waardevolle input! 

Wat doen we met uw input? 

Dankzij uw feedback hebben we nu een beter beeld van wat er leeft in onze gemeente. We hebben alle input verwerkt en samengevat in een infographic. U kunt de infographic downloaden en bekijken. 

Waar hebben we de afgelopen periode aan gewerkt? 

De afgelopen periode hebben we ons gericht op verschillende projecten om onze dienstverlening te verbeteren. Bekijk hieronder de video waarin onze burgemeester u bijpraat over de laatste ontwikkelingen. 

Vervolgstappen 

Op dit moment plannen we de volgende stappen op basis van de verkregen input. We bekijken zorgvuldig hoe we uw ideeën en suggesties kunnen omzetten in concrete verbeteringen voor onze dienstverlening. Uit de reacties bleek bijvoorbeeld dat het belangrijk is om als gemeente, naast de steeds meer digitale opties, ook genoeg mogelijkheden te bieden voor persoonlijk contact.

Bij de vernieuwing van onze website besteden we daarom niet alleen extra aandacht aan het verbeteren van het gebruiksgemak en de toegankelijkheid van onze online diensten. Maar focussen we ons ook op het behouden van voldoende mogelijkheden voor persoonlijk contact. 

Bedankt voor uw bijdrage! 

We willen u nogmaals hartelijk bedanken voor uw bijdrage en uw tijd. Uw input is van onschatbare waarde en helpt ons om onze diensten beter af te stemmen op uw behoeften. 

Heeft u nog ideeën of suggesties? 

Onze dienstverlening staat niet stil en vraag constant om feedback en verbetering. Wij staan dan ook altijd open voor uw input. Deel daarom uw ideeën, suggesties en feedback met ons via onderstaand contactformulier. Dit kan, als u dit wenst, ook anoniem. 

Geef uw mening via het digitaal contactformulier

Afbeeldingen

Contact

Gemeente Bernheze
Telefoon 0412-45 88 88
gemeente@bernheze.org
www.bernheze.org

 
 

Samen Bernheze is een initiatief van de gemeente Bernheze

 

 

 

   

 

 

Cookie-instellingen