Eerste themabijeenkomst partnerorganisaties

20-06-2022

Op donderdagavond 16 juni vond de eerste themabijeenkomst plaats bij de CC Servaes in Heeswijk-Dinther. Tijdens deze themabijeenkomst werd gesproken over onder andere de opslag van elektriciteit, over de landbouw transitie en over het betrekken van inwoners.

Het doel van deze bijeenkomst is het ophalen van de mening van partnerorganisaties, zodat het bestuursprogramma niet enkel geschreven wordt door het college maar dat het een stuk wordt waar iedereen over meegedacht kan hebben. Twintig vertegenwoordigers van verenigingen, bedrijven en samenwerkingspartners zijn op deze bijeenkomst afgekomen, en zijn het gesprek aangegaan met het nieuwe college. Een van hen constateerde: “ik constateer dat we, in dit gezelschap, meer natuur willen, meer bedrijventerreinen, meer tiny houses én dat we onze agrarische bedrijven willen laten bestaan. Onze boodschap aan de wethouders is om daar een samen-hangend verhaal van te maken. Dat is natuurlijk onmogelijk.”

Op 30 juni vindt de tweede en tevens laatste themabijeenkomst plaats. Ditmaal wordt er gesproken over de leefbaarheid, zorg en dienstlening binnen onze gemeente. Hiervoor kun je je niet meer aanmelden. 

Vervolg
Na afloop van de laatste thema bijeenkomst gaat het college aan de slag met alle verzamelde informatie. Ook de stellingen die op deze website te vinden zijn, dienen als waardevolle informatie voor het bestuursprogramma. Tot 8 juli kun je hier nog op reageren.
 

Afbeeldingen

Contact

Gemeente Bernheze
Telefoon 0412-45 88 88
gemeente@bernheze.org
www.bernheze.org

 
 

Samen Bernheze is een initiatief van de gemeente Bernheze

 

 

 

   

 

 

Cookie-instellingen