Hoe werkt het?

We vinden het belangrijk dat jij als inwoner of ondernemer in Bernheze invloed kunt hebben op plannen en besluiten van de gemeente. Met jouw inbreng kunnen we betere plannen maken en zorgvuldiger besluiten nemen. Met elkaar in gesprek zijn draagt daaraan bij. Dat doen we zowel persoonlijk (bijvoorbeeld tijdens bijeenkomsten) als online (zoals op dit platform).

Hoe kun je meedoen?

Per project geven we aan hoe je kunt reageren of mee kunt doen. Over sommige plannen kun je alleen meepraten als je een account hebt aangemaakt. Met een account kun je gemakkelijk alle plannen volgen en kun je bericht krijgen als er een participatietraject bij jou in de buurt start. Maak een account aan

Wat doen we met jouw reactie?

We geven van te voren aan waarover je een mening kunt geven. We nemen alle reacties mee bij de verdere uitwerking van het plan. We laten achteraf altijd weten wat we met de reacties hebben gedaan en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt.

Spelregels

Alle reacties op dit platform zijn welkom. Wel gelden de volgende spelregels:

  • Behandel elkaar en elkaars reactie respectvol. Gebruik geen scheldwoorden.
  • Blijf ‘on-topic’. Dat betekent dat uw reactie iets te maken heeft met het onderwerp waarop u reageert.
  • Respecteer de privacy van anderen en uzelf. Plaats geen persoonlijke informatie zoals telefoonnummers, foto’s of mailadressen.
  • Het inzetten van reacties voor commerciële doeleinden (reclame maken voor producten en diensten, spam, etc.) is niet toegestaan.

Reacties die niet voldoen aan deze regels worden verwijderd! 

Reacties die politiek van aard zijn kunnen niet via deze pagina beantwoord worden. Deze kunt u rechtstreeks richten aan de desbetreffende politieke partij of aan de gemeenteraad.

Contact

Gemeente Bernheze
Telefoon 0412-45 88 88
gemeente@bernheze.org
www.bernheze.org

 
 

Samen Bernheze is een initiatief van de gemeente Bernheze

 

 

 

   

 

 

Cookie-instellingen