Vragenlijst voor inwoners en ondernemers buitengebied

30-08-2023
195 keer bekeken

Wat vindt u belangrijk in uw eigen woon- of werkomgeving als het gaat om veiligheid en leefbaarheid? De gemeente is op zoek naar antwoorden op die vraag. Daarom ontvangen inwoners en ondernemers in het buitengebied in de week van 4 september een vragenlijst. Laat ons weten wat voor u belangrijk is.

Alle inwoners en ondernemers die in het buitengebied wonen en/of actief zijn, ontvangen een vragenlijst. Hierin kunt u anoniem aangeven wat u belangrijk vindt als het gaat om veiligheid en leefbaarheid. Voor de een kan dat wat anders zijn dan voor de ander. De verschillen zijn soms klein maar worden wel gevoeld. Met de vragenlijst nodigen wij u uit om uw mening te geven.

Het is de tweede keer dat inwoners en ondernemers in het buitengebied een vragenlijst krijgen. In 2020 is een vergelijkbaar onderzoek gedaan. Nu wil de gemeente laten onderzoeken of er zaken veranderd of verbeterd zijn. Of dat er misschien andere zaken zijn die nu de aandacht nodig hebben. Benieuwd naar de resultaten uit 2020? Bekijk hieronder dan de infographic.

Afbeeldingen

Contact

Gemeente Bernheze
Telefoon 0412-45 88 88
gemeente@bernheze.org
www.bernheze.org

 
 

Samen Bernheze is een initiatief van de gemeente Bernheze

 

 

 

   

 

 

Cookie-instellingen