Hoe kunnen we onze dienstverlening verbeteren?

In Bernheze streven we naar een veerkrachtige gemeenschap waarin het prettig wonen is voor iedereen. Dagelijks werken meer dan 200 medewerkers om dit waar te maken, zodat u kunt genieten van leefbare kernen, duurzame economie en een veilige samenleving.

Hoewel politiek belangrijk is, merkt u in uw dagelijks leven vooral onze dienstverlening aan u. Dit kan variëren van het ophalen van afval tot het aanvragen van een paspoort of het doen van geboorte- of verhuisaangiften. Gewoon goed geregelde dienstverlening is hierbij ons uitgangspunt. We vragen u daarom om input en feedback, zodat we onze dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren.

Waar zijn we op dit moment mee bezig?

Momenteel werken we aan verschillende initiatieven. Zo zijn we bezig met het verbeteren van onze processen en bereikbaarheid, maken we het doen van meldingen in de openbare ruimte makkelijker en focussen we ons op digitalisering.

Geef uw mening

We verbeteren onze dienstverlening stap voor stap en bouwen graag samen met u aan een nog mooiere toekomst. Deel daarom uw ideeën, suggesties en feedback met ons via onderstaand contactformulier. Dit kan, indien u dit wenst, ook anoniem.

Geef uw mening via het digitaal contactformulier

Disclaimer

Op dit moment zijn we bezig met het verzamelen van informatie om onze dienstverlening zo goed mogelijk te verbeteren. We zijn daardoor nog niet in staat om persoonlijke vragen meteen op te pakken. We danken u voor uw begrip, geduld en betrokkenheid hierbij.

Contact

Gemeente Bernheze
Telefoon 0412-45 88 88
gemeente@bernheze.org
www.bernheze.org

 
 

Samen Bernheze is een initiatief van de gemeente Bernheze

 

 

 

   

 

 

Cookie-instellingen