De plangebieden

Plangebied Heeswijk-Dinther

Op deze online digitale kaart ziet u het ontwerp voor de vergroening van het plangebied Heeswijk-Dinther. De groene vlekken op de kaart geven aan waar stenen worden verwijderd en groen wordt aangeplant.

Op 7 mei wordt er een inloopbijeenkomst gehouden waar belanghebbenden kunnen reageren op het plan. De gemaakte opmerkingen en de reactie van de gemeente daarop zullen daarna op deze pagina gepubliceerd worden.

Plangebied Oranjebuurt Heesch

Op deze online digitale kaart ziet u het ontwerp voor de vergroening van het plangebied Heesch. De groene vlekken op de kaart geven aan waar stenen worden verwijderd en groen wordt aangeplant.

Op 15 mei wordt er een inloopbijeenkomst gehouden waar belanghebbenden kunnen reageren op het plan. De gemaakte opmerkingen en de reactie van de gemeente daarop zullen daarna op deze pagina gepubliceerd worden.

Plangebied Vorstenbosch

Op deze online digitale kaart ziet u het ontwerp voor de vergroening van het plangebied Vorstenbosch. De groene vlekken op de kaart geven aan waar stenen worden verwijderd en groen wordt aangeplant.

Op 22 mei wordt er een rondgang door de buurt georganiseerd waar belanghebbenden kunnen reageren op het plan. De gemaakte opmerkingen en de reactie van de gemeente daarop zullen daarna op deze pagina gepubliceerd worden.

Plangebied Loosbroek

Voor Loosbroek is nog geen ontwerp voor de vergroening beschikbaar. Wanneer dit bekend is wordt dat ook op deze pagina gepubliceerd.

Op een nog te bepalen datum wordt er een inloopbijeenkomst gehouden waar belanghebbenden kunnen reageren op het plan. De gemaakte opmerkingen en de reactie van de gemeente daarop zullen daarna op deze pagina gepubliceerd worden.

Uw reactie geven

Kunt u niet aanwezig zijn bij de inloopbijeenkomst of het rondje door de straten? U kunt dan schriftelijk of via een digitaal formulier uw reactie, opmerkingen of vragen doorgeven op het ontwerp. Dit kan tot uiterlijk 24 mei 2024.

Contact

Gemeente Bernheze
Telefoon 0412-45 88 88
gemeente@bernheze.org
www.bernheze.org

 
 

Samen Bernheze is een initiatief van de gemeente Bernheze

 

 

 

   

 

 

Cookie-instellingen