Informatiebijeenkomsten Oranjebuurt Heesch op 23 en 29 juni

13-06-2022

Welke ideeën, voorstellen en eventuele zorgen heb jij om de Oranjebuurt aardgasvrij(-ready) te maken? Ga je graag aan de slag of wacht je liever af? Wij horen het graag! Bewoners van de Oranjebuurt zijn van harte welkom bij twee informatiebijeenkomsten.

De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende momenten:

  • Digitaal. Op donderdag 23 juni van 19:30-20:30 uur via Microsoft Teams. De presentatie van deze bijeenkomst kun je hier bekijken.
  • Op locatie. Op woensdag 29 juni van 16:30-20:00 uur bij het speeltuintje Emmahof en Irenestraat. Aanmelden is niet nodig. 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze bijeenkomsten krijg je informatie over de Transitievisie Warmte van de gemeente Bernheze en wat aardgasvrij(-ready) en de Transitievisie Warmte voor de Oranjebuurt betekenen. We horen graag wat je zelf wil doen, welke ideeën, voorstellen en eventuele zorgen je hebt en wat jij en jouw buurt nodig hebben om aardgas vrij te worden. De ideeën worden verwerkt in het startdocument voor jouw buurt. Het startdocument vormt de go/no go voor verdere gesprekken in de buurt.

Over aardgasvrij Bernheze

In 2050 is Bernheze aardgasvrij. Dat is afgesproken in het Klimaatakkoord. Een flinke klus voor inwoners, ondernemers, de gemeente en vele andere partijen zoals netbeheerders, woningbouwcoöperaties en energieleveranciers. We hebben elkaar nodig om dit voor elkaar te krijgen, met aandacht voor de zorgen die leven. De gemeente Bernheze organiseert daarom bijeenkomsten voor inwoners, ondernemers en andere betrokkenen.

X (voorheen Twitter)

Contact

Gemeente Bernheze
Telefoon 0412-45 88 88
gemeente@bernheze.org
www.bernheze.org

 
 

Samen Bernheze is een initiatief van de gemeente Bernheze

 

 

 

   

 

 

Cookie-instellingen