Gebiedsproces Hooge Vorssel

Het gebied de Hooge Vorssel ligt tussen Heesch en Nistelrode en is feitelijk het westelijke deel van de Maashorst. Het is een bijzonder gebied waar bedrijvigheid, natuur en recreatie samenkomen. Voor dit gebied is de afgelopen periode een toekomstvisie opgesteld.

Geef feedback op de 80% visie tot 1 oktober 2023

Op 25-09-2023 is de 80% visie gepresenteerd tijdens een informatieavond. U hebt hier de mogelijkheid gekregen een reactie te geven op de visie. Kon u niet aanwezig zijn of heeft u toch nog opmerkingen op de visie? U kunt tot en met 01-10-2023 nog feedback geven via dit online formulier.

De eerste conceptversie (80% versie) is voor iedereen hier in te zien (pdf). Of lees de samenvatting.

Gebied Hooge Vorssel

Veelgestelde vragen en antwoorden

{"tabBasic":{"type":"faq","title":"Veelgestelde vragen en antwoorden","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-info-circled","topn":"5","orderBy":"contentPage_title ASC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"251759"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Contact

Gemeente Bernheze
Telefoon 0412-45 88 88
gemeente@bernheze.org
www.bernheze.org

 
 

Samen Bernheze is een initiatief van de gemeente Bernheze

 

 

 

   

 

 

Cookie-instellingen